Dino Ćorić: Ovaj gol posvetio sam svom prijatelju Krešimiru Bandiću
Diino Ćorić i Krešimir Bandić bili su veliki prijatelji

Sjajna partij kapetana Širokog danas pod Bijelim Brijegom

Dino Ćorić: Ovaj gol posvetio sam svom prijatelju Krešimiru Bandiću

Kapetan Širokobriježana Dino Ćorić odigrao je danas sjajnu partiju pod Bijelim Brijegom gdje je Široki nadigrao domaći Zrinjski. 

Kruna na njegovu sjajnu partiju je divan gol koji je u 18. minuti postigao šutirajući vanjskim dijelom stopala, a njegov Široki je iz Mostara otišao pjevajući odnijevši zlata vrijedne bodove. Zanimljivo je da Dino Ćorić u ovoj sezoni ispod dresa uvijek nosi majicu s likom pokojnog Krešimira Bandića s kojim ga je vezalo veliko prijateljstvo:

"Prvo moram reći da sam jako ponosan na svoje suigrače" - rekao je Ćorić i dodao:

"Pokazali smo da smo prerano otpisani i da nismo zaboravili igrati nogomet. Ovo je bila pobjeda nad velikim rivalom i velikim protivnikom. U ovim derbijima odlučuju detalji, danas smo mi bili ti koji smo sproveli sve zamisli trenera u djelo. Ovaj gol posvećujem svom pokojnom prijatelju Krešimiru Bandiću koji će zauvijek imati veliko mjesto u mom srcu" - poručio je kapetan Širokog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Bravo mali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi