Dino Mačak više nije trener NK Moševac
Moševac se na kraju ipak odlučio prihvatiti ostavku trenera jer je to, po njihovom mišljenju, najmanje bolna opcija u ovom trenutku.

Promjene u klubu iz Druge lige Centar

Dino Mačak više nije trener NK Moševac

NK Moševac, koji se takmiči u Drugoj ligi Centar, odlučio je da prihvati ostavku trenera Dine Mačka. 

Njihovo saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

"Nakon niza slabijih ligaških rezultata i nedopadljive igre naše ekipe, na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora kluba odlučeno je da je ponuđena ostavka trenera Mačak Dine trenutno, možda ne najbolje ali zasigurno najbezbolnije rješenje za nastalu situaciju te je ista i prihvaćena", navodi se u saopštenju iz kluba te se dodaje:

"Dino je u naše redove došao na polusezoni protekle sezone te smo istu pod njegovim trenerskim vodstvom završili kao četvrtoplasirana ekipa Druge nogometne lige FBiH Centar i to u svom debitantskom nastupu. Vodio je našu ekipu do titule osvajača Kupa Zeničko-dobojskog kantona kao i do osmine finala Kupa BiH. Pored svega prethodno navedenog, pedagoški pristup kojeg je imao prema ekipi i znanje koje je bio spreman prenijeti su dodatne stvari kojima smo kao klub bili izrazito počastovani za vrijeme njegovom boravka u našim redovima. Dini se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu učinjenom za NK Moševac te mu želimo mnogo sreće u daljem radu. Sve promjene u ekipi kao i novo trenersko ime će svima biti poznato uskoro. Sportski pozdrav".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi