Diogo Jota junak Liverpoola, minimalna pobjeda Arsenala
FOTO: EPA

24. kolo Premier lige

Diogo Jota junak Liverpoola, minimalna pobjeda Arsenala

Samir Mlaćo
Večeras su odigrane dvije utakmice 24. kola engleske Premier lige.

Bilo je poprilično neizvjesno, a Liverpool je savladao Leicester sa 2:0.

Diogo Jota u 34. minuti donio vodstvo Liverpoolu, a zatim je posao završio tri minute prije kraja isti igrač, te tako ponio epitet igrača utakmice.

I u drugom meču bilo je 'tvrdo'.

Arsenal je gostovao kod Wolwerhamptona i slavio sa minimalnih 1:0.

Gabriel je donio vodstvo Arsenalu, no Martineli je napravio probleme svom klubu kada je u 69. minuti za samo dvije minute dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

Oglasi

Arsenal je ostao sa desetoricom, ali na kraju ipak upisao nova tri boda.

Liverpool je i dalje drugi sa devet bodova zaostatka za Manchester Cityjem, dok je Arsenal petoplasirani sa 39 osvojenih bodova.

 Premier liga, 24. kolo:

Liverpool - Leicester 2:0

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wolwerhampton - Arsenal 0:1

 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Diaz ce biti strasno pojacanje cim se malo uklopi,vec se vidi da je idealan za ovu ekipu,strasan napadacki potencijal sa njim, Salahom,Maneom,Jotom i Firminom...vratio se i mali Eliott u vezni red koji je veliki talenat,a za sljedecu sezonu spremno jos 200 miliona za pojacanja sudeci po najavama...veceras rezultat ne pokazuje pravo stanje na terenu,trebalo je biti 4:0...ovi su se branili sa 11 igraca i fasovali rutinski,jedva cekam da gledam stradanje Intera koji ce igrati otvoreno,bit ce to izivljavanje ovog strasnog suda u napadu.
3 8
Milos1312
Gazija debil!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi