Diraju tamo gdje ne bi trebali: Igrači Bayerna najavili gostovanje Liverpoolu

Kopirali legendarne Beatlese

Diraju tamo gdje ne bi trebali: Igrači Bayerna najavili gostovanje Liverpoolu

E. Čaušević

Engleska grupa Beatles vjerovatno je najpopularnija grupa koja se pojavila u svijetu muzike ikada, a poznato je da svi članovi dolaze iz Liverpoola.

Beatlesi su čak pisali i himnu za Liverpool, a upravo su fudbaleri Bayerna odlučili to da najave gostovanje Liverpoolu. Sigurno je da nam osmina finala donosi nekoliko spektakularnih okršaja, no u prvom planu je susret Liverpoola i Bayerna.

Poznato je da njemački klubovi vole da se šale na društvenim mrežama što ne prođe svaki put baš tako dobro. Ovaj put igrači Bayerna odlučili su na zanimljiv način najaviti meč s Redsima i kopirati legendarnu fotografiju Beatlesa.

Međutim, ovo se nije svidjelo navijačima engleskog kluba za koje je ova popularna grupa svetinja. Oni su kritikovali Bavarce, ali i igrače Bayerna koji su podijelili ovu fotografiju na društvenim mrežama. No, očito je da su psihičke igre za ovaj okršaj već počele.

Haos u Bayernu pred Liverpool: Prvotimac se izderao na Kovača zbog izmjene!

Njemački Bild navodi da u njemačkom gigantu i pored dobrih igara ne vlada dobra atmosfera, čak naprotiv.

Navodno je Niko Kovač zakasnio na jedan od treninga pred duel sa Stutgartom, što je naljutilo nogometaše. Kovač je dan ranije nogometašima očitao lekciju, te naveo da neće tolerisati nikakvo kašnjenje, a to se zatim desilo njemu.

Najveći problem svakako napravio je Thiago Alcantara koji je prema pisanju Bilda bio veoma ljut nakon meča protiv Augsburga. Unosio se u lice Kovaču u svlačionicu, te se derao na njega, a ni hrvatski trener nije ostao dužan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kovač je odlučio Alcantaru protiv Augsburga zamijeniti u 82. minuti, što se ovom očigledno nije dopalo.

Bilo kako bilo, u slučaju poraza u Engleskoj Kovaču neće biti nimalo lako.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Propali gigant
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi