Direktor Bologne govorio o Ibrahimoviću: Razgovarao je sa Mihajlovićem, ali...

Sve je jasno

Direktor Bologne govorio o Ibrahimoviću: Razgovarao je sa Mihajlovićem, ali...

E. Oštraković

Prije nego što je u januaru odabrao Milan, Zlatan Ibrahimović bio je u pregovorima sa Bolognom.

Govorilo se o tome da bi nakon što završi sa Milanom, njegova naredna destinacija mogla biti upravo Bologna, ali od toga neće biti ništa.

Tako barem tvrdi direktor Bologne, koji je izjavio da Zlatan Ibrahimović ne dolazi u njihov klub iako je jako dobar prijatelj sa Sinišom Mihajlovićem.

"Razumijem interes medija da od toga naprave priču, ali morate biti svjesni da ne možemo dovesti Ibrahimovića. Nismo više u kontaktu sa njim. Razgovarao je sa Mihajlovićem, ali u januaru, a nakon toga je odabrao Milan i tu je kraj te priče", rekao je Riccardo Bigon, direktor Bologne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznato gdje će Ibrahimović nastaviti svoju karijeru, ali sigurno je samo to da neće ostati u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi