Ibrahimović želi odmah sve da riješi

Posvađao se s klubom

Ibrahimović želi odmah sve da riješi

E. Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nema namjeru da čeka kada je njegov ugovor u pitanju.

Burna raspava između Ibrahimovića i predsjednika uprave Milana Ivana Gazidisa navodno je izazvana zbog toga što je Zlatanu traženo da sačeka glede odluke o njegovoj budućnosti.

Ibra je navodno želio odmah riješiti status, dok je klub pozivao na to da se sve riješi tek na kraju sezone, kada će stvari na klupsku budućnost biti malo jasnije.

38-godišnjak nema namjeru čekati, a u izvješću se tvrdi da želi odmah riješiti vlastitu situaciju, tražeći 4 miliona eura da ostane na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stoga je odlučio već da razmatra druge opcije kako bi imao mogućnost negdje da ode ukoliko se Milan odluči na podmlađivanje tima i na neku drugu strategiju dolaskom Ralfa Rangnicka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
On je nepredvidiv: Dok u tim godinama su mnogi molili da ih bilo ko za badave uzme.A on uslove daje. Ito ne obicnom klubu.Al stvarno je genije. Na terenu sa loptom van terena sa izjavama.Takav se vise nerada.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi