Direktor Bologne: Penal je smiješan, Martinez koristi stare trikove
Sabatini smatra da je Lautaro Martinez odglumio pad i da ga je Orsolini jedva i dodirnuo

Walter Sabatini je imao šta za reći nakon što je njegov tim poražen

Direktor Bologne: Penal je smiješan, Martinez koristi stare trikove

S. Pašalić

Bologna je na svom terenu danas poražena od Intera sa 2:1.

Domaći su vodili od 59. minute golom Soriana, a Lukaku je u 75. izjednačio na 1:1.

Kada se činilo da će utakmica završiti neriješeno, Orsolini je u 92. minuti srušio Lautara Martineza u svom šesnaestercu, a sudija je pokazao na penal i Lukaku je bio siguran te donio pobjedu svom timu.

Direktor Bologne, Walter Sabatini je nakon meča pad Martineza ocijenio smiješnim i smatra da penal nije trebao biti dosuđen.

"Nažalost, Bologna je izgubila utakmicu koju nismo zaslužili izgubiti i koju nismo mogli izgubiti", rekao je Sabatini za Sky Sport Italia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nismo dobili slobodni udarac zbog faula na Rodrigu Palaciju na samom rubu šesnaesterca. Trenutak kasnije, Inter je dobio svoj penal, što je bilo smiješno. Ne možete dosuditi penal za to."

"Lautaro Martinez je izvrstan napadač, ali vidim da već uči stare trikove. Traži kontakt, Orsolini ga je jedva dodirnuo i on pada. Ako želimo koristiti netehnički jezik, bio je to ronjenje.", rekao je Sabatini.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi