Direktor Intera o Modriću: Ko je on?

Ništa od transfera

Direktor Intera o Modriću: Ko je on?

E. Škorić

Sedmicama se Inter povezuje s Lukom Modrićem, ali sada već postaje jasno da Hrvat neće napuštati Real Madrid.

Nakon velikog uspjeha s Hrvatskom u Rusiji i osvojene srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu, pojavila se priča o Modrićevom transferu u Inter, no na kraju se ništa nije dogodilo iako je u jednom trenutku bilo baš blizu.

Neposredno prije sinoćnje utakmice Intera i Torina (2:2), direktora Intera Piera Ausillija upitali su je li Modrić i dalje prioritet milanskog tima.

"Ko? Pričajmo radije o nogometu. Mi smo zadovoljni s ekipom koju smo sastavili ovog ljeta, cilj nam je bio pokušati popraviti ekipu u svim segmentima igre te dovesti igrače kakvi su nedostajali ekipi, posebno u smislu iskustva", rekao je Modrić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želja nam je bila da imamo nekoliko alternativa u napadu kako bi bili što nepredvidljiviji".

Smatra da je Inter sada kompletan, mada ne djeluje tako poslije samo jednog osvojenog boda u dva kola. Milanski klub poražen je od Sassuola, a onda su osvojili bod protiv Torina na Giuseppe Meazzi iako su vodili 2:0.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije