Direktor Milana vjeruje u Montellu

Direktor Milana vjeruje u Montellu

D. Rakanović

Direktor Milana Massimiliano Mirabelli i pored poraza od Rome (2:0) ima povjerenje u trenera Vincenza Montellu. 

Pobjedu Romi donijeli su naš reprezentativac Edin Džeko i Alessandro Florenzi. Milan u prvih sedam utakmica Serije A poražena je tri puta. 

"Ionako boli kada izgubite, a pogotovo nakon utakmice kao ova. Igrali smo protiv odlične ekipe, Milan je ravnopravno igrao, u nekim momentima bili smo i superiorniji, ali nismo imali sreće da postignemo pogodak. Pogodak Džeke promijenio je ravnotežu igre", rekao je Mirabelli.

Pojavile su se glasine da bi Montella mogao dobiti otkaz, ali je Mirabelli istakao da trener još uvijek ima povjerenje uprave. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prošlo je samo sedam kola, imamo novi tim, tako da trener nema magični štapić. Ne možete odmah dobiti određene rezultate. Imamo grupu igrača koja tek treba da postane tim. Što se nas tiče Montella za sada radi dobro. Samo se nadamo da taj rad će donijeti dobre rezultate", naveo je Mirabelli. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi