Direktor Torina: Odbili smo ponudu za Ljajića
Foto: EPA

Torino sačuvao tim

Direktor Torina: Odbili smo ponudu za Ljajića

Torinov direktor Gianluca Petrachi otkrio je kako je klub odbio ponudu za srbijanskog fudbalera Adema Ljajića. 

Nekoliko fudbalera Torina se tokom prošle sezone istaknulo svojim igrama, što je rezultiralo interesom brojnih klubova, a jedna od ponuda posljednjeg dana prijelaznog roka je stigla za Adema Ljajića. 

To je za italijanske medije otkrio direktor Torina Gianluac Petrachi, koji je, kao razlog odbijanja ponude, naveo da to da najbolji igrači nisu na prodaju i da želi napraviti snažan tim. 

"Posljednjeg dana prijelaznog roka dobili smo ponudu za Ljajića, ali smo je odbili. Vjerujemo u njega, Barrecu, Falquea, Acquaha i želimo da napravimo jak Torino. Zato nismo prodali ni Belottija za 50 ili 60 miliona eura, a jesmo Zappacostu, jer smo dobili ponudu koja se ne odbija", kazao je Petrachi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljajić je član Torina od prošlog ljeta kada je stigao iz Rome, a ugovor sa Bikovima mu važi do juna 2020. godine. 

Torino je solidno počeo novu sezonu u Seriji A. Poslije dva meča ima pobjedu i poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije