M'Baye Niang konačno pronašao novi klub
Foto: Twitter.com/TorinoFC_1906

Francuz potpisao za Torino

M'Baye Niang konačno pronašao novi klub

M'Baye Niang konačno ima novi klub. "Nesretni" napadač Milana je upravo potpisao ugovor s Torinom, a navodno se radi o jednogodišnjoj posudbi, s obavezom otkupa ugovora po isteku iste.

Francuz je još prošlog ljeta obaviješten da je "višak" u ekipi sa San Sira, ali je nakon posudbe u Watfordu ipak odbio potpisati stalni ugovor s ovom ekipom.

Niang je prije nekoliko dana odbio potpisati i unosan ugovor sa Spartakom iz Moskve, iako su Milan i aktuelni prvak Rusije prije toga postigli dogovor.

Naime, Niangova želja je bila dolazak u Torino i ponovna saradnja sa Sinišom Mihajlovićem, a sada mu se ta želja i ostvarila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Potvrda ovog transfera stigla je kroz obavještenje Torina na zvaničnoj klupskoj stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi