Direktor Zvezde ogorčen što je Partizan poklonio Klopu dres s brojem četiri

Zvezdan Terzić kritikovao rivala

Direktor Zvezde ogorčen što je Partizan poklonio Klopu dres s brojem četiri

Fudbaleri Liverpoola održali su na dan utakmice sa Crvenom zvezdom trening u Zemunelu, kampu Partizana, a budući da je bio oduševljen uslovima trener Jurgen Klopp poželio je da upozna čelnike beogradskog kluba. 

Tom prilikom vodstvo Partizana uručilo je dres s brojem 4 njemačkom stručnjaku, što se nije nimalo dopalo direktoru Crvene zvezde.

"To dovoljno govori o nezrelosti tih ljudi da vode jedan veliki klub kao što je Partizan. Pazite situaciju, u Beograd dolazi njemački trener koji sjedi na klupi engleskog kluba i oni mu uručuju dres kao aluziju na četiri gola protiv srpskog kluba. Nemam riječi. Evo kako im se vratilo, jednom spektakularnom pobjedom Zvezde nad tim istim Jurgenom Kloppom", kazao je Terzić.

Iako nije decidno utvrđeno da li četvorka zaista simbolizira četiri primljena gola Zvezde u Liverpoolu, Terzićevo viđenje je zanimljivo. 

Top Komentari

Atilla
Terzić je glup. Klopp je kao fudbaler nosio broj 4
19 2
Medo-Brundo
da su bogdo 8 dali
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi