Dio Beograda blokiran, policija privodila Grobare
U rutinskoj kontroli policija je bila primorana da privede desetak navijača Partizana

Pred meč Partizan - Cibona

Dio Beograda blokiran, policija privodila Grobare

E. Škorić

U ulici Strahinjića bana u Beogradu večeras je pred utakmicu Partizana i Cibone u ABA ligi uhapšeno nekoliko navijača domaćeg tima.

Prema nezvaničnim informacijama koje je objavio Kurir, u pitanju je frakcija ''Partizanovci'' na čijem čelu se nalazi Miloš Radisavljević Kimi.

Policija je privela desetak navijača beogradskog kluba, a nekoliko njih je privedeno odmah i maricom prebačeno u obližnju stanicu, dok je nekolicina ostala uz policijsku prismotru.

Navodno je bila riječ o redovnoj kontroli na ulicama Beograda, a navijači su privedeni zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, posjedovanja pirotehničkih sredstava i neprimjerenog skandiranja.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kompletna ulica Strahinjića je bila blokirana i prilazi s obje strane ulice bili su zabranjeni.

Top Komentari

Medo-Brundo
Fudbal?
2 3
Benjamingst
Fudbal ? Hehehehe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi