Klopp: Prestanite! Uz dužno poštovanje, Zvezda i Maribor se ne mogu porediti
(Foto: EPA) Pred fudbalerima Liverpoola je sjajna prilika da se iskupe za poraz u Beogradu pošto u nedjelju igraju protiv Fulhama

Treneru Liverpoola dosadila pitanja o utakmici u Beogradu

Klopp: Prestanite! Uz dužno poštovanje, Zvezda i Maribor se ne mogu porediti

Crvena zvezda je proteklog utorka napravila veliku senzaciju savladavši sa 2:0 veliki Liverpool na svojoj Marakani.

Liverpool je dosta lako "tukao" Zvezdu na Anfieldu, ali utakmica četvrtog kola grupne faze Lige prvaka na Marakani je bila nešto sasvim drugo.

Britanskim medijima i dalje nije jasno kako se Liverpool izgubio od "anonimusa", ali će Redsi već u nedjelju imati sjajnu priliku da se vrate na pobjedničke staze jer igraju meč Premiershipa protiv Fulhama.

Ipak, i na press konferenciji pred utakmicu sa Fulhamom medije je najviše zanimao duel iz Beograda, a neki su se pitali kako je moguće da je prošle sezone u LP Liverpool demolirao Maribor u obje utakmice, a da je sada Zvezvda uspjela napraviti senzaciju. Kloppu su čini se dosadila pitanja i kritike o predstavi njegovih izabranika u Beogradu.

"U utorak smo doživjeli težak udarac koji nismo očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i takvu igru, ali slične stvari se dešavaju. Odigrali smo lošu utakmicu i nijednog trenutka nismo ignorisali tu činjenicu. Sa dužnim poštovanje, Crvena zvezda nije Maribor od prošle sezone i prestanite to da poredite. Zvezda je igrala sa trojicom u zadnjoj liniji i imala je onakvu atmosferu. To je bilo potpuno drugačije u odnosu na utakmicu na Anifeldu.", istakao je Jurgen Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pred Liverpoolom je sada utakmica sa Fulhamom i Klopp se nada povratku na pobjedničke staze.

"Želimo što prije pokazati reakciju nakon poraza. Generalno, forma nam je dobra, odigrali smo puno dobrih utakmica... Ne želim dizati galamu u ovoj situaciji, kao što i ne slavim velike pobjede po pet dana. Naravno da možemo bolje, uvijek može bolje. Od starta sezone smo odigrali samo dvije loše utakmice, protiv Zvezde i Napolija. Osim toga, naš fudbal je do sada bio uspješan", dodao je trener Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije