Doktorsko čudo s najružnijim igračem svijeta: Zubi savršeni, uši više nisu klempave, a tek obrazi...

Bio je podvgrnut nizu operacija

Doktorsko čudo s najružnijim igračem svijeta: Zubi savršeni, uši više nisu klempave, a tek obrazi...

Admin Čaušević

Slavni fudbaler sada izgleda značajno drugačije nego što je to bilo u vrijeme njegovih igračkih dana. Za to su zaslužni plastičnih hirurzi koji su mu promijenili izgled nizom operacija.

Dirk Kuyt je ljubiteljima fudbalske igre posebno poznat po nastupima za reprezentaciju Holandije i Liverpool. Nekadašnji ofanzivac je bio itektako borben tip igrača, uvijek zahvalan, a vrlo često je znao postizati ekstremno važne golove.

Zbog svog izgleda vrlo često bio na meti protivničkih navijača koji su ga ismijavali i podrugivali mu se, ali s vremenom je čuveni Nizozemac riješio taj "problem".

Ovaj 43-godišnjak je imao niz operativnih zahvata i jednostavno danas izgleda značajno drugačije nego što je to bio slučaj kada je briljirao na fudbalskim terenima.

Dirk Kuyt nekad i sad

Kuyt je išao korak po korak pa je prvo sredio zube i njegov osmijeh izgleda savršeno, a nakon toga su doktori učinili da klempave uši za njega postanu prošlost.

Nakon toga je zategao i obraze pa više nema bora na njegovom licu, dok je puštanjem brade i promjenom frizure učinio da izgleda značajno drugačije.

Oglasi

Iako je pokušao sve sakriti, Kuyt je i nedavno konačno priznao da je imao određene operacije na licu, tj. da je izvršio korekciju kapaka na oba oka.

"Uradio sam korekciju kapaka na oba oka. To je bilo potrebno, jer kad bih bio umorna ili bi popio čašu vina, kapak bi mi se spustio", kazao je Nizozemac.

Još dok je bio igrač Kuyt je imao nekoliko operacija

Ipak s obzirom na vidljivu i značajnu promjenu skoro pa niko nije povjerovao u to da je Kuyt imao samo korekciju očiju.

Inače, baš kada je "sređivao" lice Kuyt je ostao i bez supruge Gertrude s kojom je bio u vezi čak 22 godine. Njih dvoje imaju kćerku Noelle koja je nedavno i maturirala.

Osim za Livepool Kuyt je dubok trag ostavio i u Feyenoordu za kojeg je igrao u dva navrata, a 2017. godine je s ovim klubom postao i prvak Nizozemske što je bilo ispunjenje njegovog sna.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Poslije toga se počeo baviti trenerskom karijerom, imao je angažman u Ado Den Haagu gdje se i nije proslavio pošto je dobio otkaz nakon četiri mjeseca.

Oglasi