Slavnom fudbaleru se izjava obila o glavu: "Timovi poput Sheriffa nemaju šta tražiti u Ligi prvaka"
Foto - Screenshot

Dirk Kuyt prije mjesec dana vrijeđao Moldavce

Slavnom fudbaleru se izjava obila o glavu: "Timovi poput Sheriffa nemaju šta tražiti u Ligi prvaka"

M. Šljivak

Sheriff Tiraspoll napravio je jučer veliku senzaciju pobjedom nad Real Madridom u Ligi prvaka od 2:1.

Moldavski šampion nastavio je da šokira Evropu fenomenalnim igrama i nakon dva kola imaju stopostotan učinak i šest osvojenih bodova, te su iza sebe ostavili Real Madrid, Inter i Shakhtar Donetsk.

Na putu do grupne faze Lige prvaka Sheriff je izbacio zagrebački Dinamo i beogradsku Crvenu zvezdu, a brutalan komentar prema ovom timu imao je nekadašnji nizozemski fudbaler Dirk Kuyt.

On je tokom utakmice protiv Dinama bio stručni konsultant i smatrao je kako Sheriff nema šta da traži u Ligi prvaka.

"Znam da je Liga prvaka takmičenje za šampione, ali timovi poput Sheriff Tiraspola nemaju šta tražiti u Ligi prvaka", poručio je tada Kuyt.

Nešto više od mjesec dana kasnije ova izjava mu se obila o glavu. Sheriff je itekako pokazao da zaslužuje mjesto u Ligi prvaka, a sada su u borbi i za plasman u nokaut fazu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naredni rival moldavskom prvaku su Edin Džeko i Inter i vidjet ćemo mogu li napraviti novu senzaciju.

Top Komentari

King_Kenny
...pa jel nesto slagao?...bit ce zadnji u grupi na kraju.
3 11
Śmeker007
Upravo tako nista slagao nije, pa oni da igraju ponovo protiv Reala ljudi bi im 5 golova dali, na stranu sve to hajde, al ne volim onu igru 8-9 igraca ispred gola i samo se branis, pa to za Lige prvaka nije jbg..
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije