Nakon ponižavanja na terenu, Sheriff nastavio sa brukanjem Reala i na društvenim mrežama

Nakon čuda u Madridu

Nakon ponižavanja na terenu, Sheriff nastavio sa brukanjem Reala i na društvenim mrežama

S. Grebović

Jednu od najvećih senzacija u historiji Lige prvaka sinoć su kreirali igrači Šerifa koji su senzacionalno slavili nad velikim Realom u sred Madrida.

Moldavski predstavnik je pobijedio rezultatom 2:1 i na kraju zasluženo odnio kući tri boda.

Veliko čudo je dao naslutiti Jakshibaev u 25. minuti, ali su se Kraljevi sredinom drugog dijela vratili preko Benzeme koji je pogodio sa 11 metara.

Ipak, za senzaciju se pobrinuo igrač iz Luksemburga Sebastien Thill koji je fenomenalno pogodio u same rašlje u 90. minuti meča.

Uslijedilo je veliko slavlje igrača Sheriffa koji će ovaj trijumf sigurno znati da proslave sa svojim navijačima kada se vrate u Tiraspol.

Nakon utakmice, društvene mreže su eksplodirale. Instagram stranica ovog kluba je za kratko vrijeme drastično povećala broj followersa, a u to ime postavili su i jednu jako zanimljivu sliku na kojoj su Realu "ukrali" krunu sa glave.

Pogledajte o čemu je riječ.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli FC SHERIFF | ФК ШЕРИФ (@fc_sheriff)

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Yebe Šerif,ne vadi hhhhh
8 5
Emin_Podzic
Pored onolikih suteva reala nije pao go.... postoji druga utakmica
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi