14

Komentari (14)

damke
Samota za savez od baklje pravite mitraljez, a fudbal i sve domaće lige nam propadaju, travnjaci liče na oranice, a tribine na logore. Baklja gospodo nikoga nije ubila, ali metak ispaljen iz pištolja pripadnika MUP-a ZHK jeste. Ne sjećate se? Nije vam bio dovoljan Vedran Puljić? Zviždanje državnoj himni? Dizanje svastike? Evo zore evo dana i za dom spremni? Gađanje igrača na terenu svim i svačim? Zar vam to nije dovoljno da bi povukli neki potez i adekvatno kaznili klub zbog svih propusta tokom svih godina za koje je odgovoran!? Ako imate imalo obraza napustite taj savez, idite i organizujte koride, manite se fudbala to je za vas jednačina sa dvije nepoznate!! Pustite ljude koji su sposobni uraditi nešto za dobrobit BiH fudbala.
Rus
Ne mogu da vjerujem kako su pojedini glupi. Kaze Zeljo I Sarajevo produzena ruka saveza a uvjek najzesce kazne dobiju. A ovi debili sto brane baklje nek ih u kuci pale. Zbog tih baklji ljudi ne smiju djecu da dovedu na stadion. To nazivaju podrska klubu a klub placa kazne. Ko je ovdje lud.
Elmedin
Zeljo i Sarajevo produzene ruke NS/FS BiH,i obratno.Fujjjj.....Da nije smijesno bilo bi zalosno.Za fasisticko navijanje i velicanje ratnih zloconaca,FS/NS daje minimalne kazne.Fujjjjj!!!!Ja saveza i kurca!!!!
Rus
Jesi ti retardiran?
Koba84
Umjesto da dugove vracamo mi moramo kazne placat. E ja navijaca i govana na zapadu u pm
jaheto
sportsport ba/fudbal/osim-veceras-sam-bio-cvjecka-a-idiot-me-gadao-pivskom-flasom/329241 Covjek izjavio da ga je GADJAO a ne POGODIO. Halo, malo istine ne bi skodilo.
ljiljan
drasticna razlika, treba znaci smanjit kaznu jer navijac nije dovoljno precizan
ljiljan
Borac dobije 2000 kaznu za uzasno skandiranje a Sarajevo 6000 za pirotehniku. Stidite se
redbull
sta kazete osim flasom pogodjen? sportesportetackaba stidi se sebe i svog novinarstva i manje se uvlacite amawu.
E.Car
Znači bolje biti nacionalista i skandirati genocidne pozdrave nego zapaliti baklju kao podršku svom klubu, gdje nikog ne ugrožavas time osim sebe?!!! Igrate se vi sa našim živcima!!!!
Alpasinacxx
Znači ako je Čelik protiv Želje dobio kaznu osam hiljada, a Sarajevo šest, dođemo do zaključka da samo dvije hiljade KM košta pogodak gostujućeg trenera staklenom flašom? Klubovi masno plate agencije koje obezbjeđuju utakmice i koje vrše kontrolu gledalaca na ulazu. Usprkos tome na utakmici se zapali stotine baklji, topovskim udara, bacaju alhkolne staklenke i opet se kažnjavaju klubovi, pa koja je onda odgovornost na zaštitarskih agencijama i policijskim službama?
dragonBH
Bio sam 15 metara od Amara na zapadu i NIKO ga nije pogodio i to je on i izjavio, gadjali su ga svime al ga nisu pogodili! Da se to desilo prekinuta bi bila utakmica.
Suka21
I neka razlika sto ga nisu pogodili? Pa jebo mater kakve veze ima gadjao pogodio isti ti kurac dodje zna se sta je namjera bila tom sto je gadjao. Sreca pa niko nije stradao od takvog debila.
slowhand
100% si u pravu, čitam pojedine komentare i ne vjerujem kakvi su to bolesnici. Po njihovom je trebalo da pogine neko pa da se desi neka drastična kazna. Gađati nekoga staklenom flašom bi ja tretirao kao ubistvo u pokušaju. Tek kad se tako budu stvari gledale bit će nam bolje...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.