Divlji zapad u komšiluku: Jogurtom na sudiju, nogom na protivnika
Foto: Screenshot/Youtube

Incident u Varvarinu

Divlji zapad u komšiluku: Jogurtom na sudiju, nogom na protivnika

Teme:

Proteklog vikenda je u susjednoj Srbiji u Varvarinu počeo susret Srpske lige Istok između Temnića i Radničkog, ali isti nije završen zbog incidenata u samom finišu.

Temnić je na domaćem terenu u Varvarinu vodio sa 2:0, a onda je u 87. minuti došlo do prekida utakmice.

Kako prenosi nekoliko srbijanskim medija, delegat susreta je u svom zapisnuku evidentirao nekoliko incidenata. Tako je nakon koškanja u kojem su učestvovali jedan domaći i jedan gostujući igrač, nepoznato lice preskočilo ogradu, ušlo na teren i nogom udarilo fudbalera gostiju Nikolu Vlajkovića.

Ta situacija je izazvala dodatnu raspravu fudbalera dvije ekipe, da bi potom fudbaleri Radničkog počeli napuštati teren, a konačno je kapiten ove ekipe obavijestio glavog arbitra da njegovi saigrači neće nastaviti utakmicu zbog bojazni za vlastitu sigurnost.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nisu to međutim bili prvi incidenti na ovom susretu. Kako prenosi Sportski žurnal, glavni sudija meča je sredinom prvog poluvremena bio poliven jogurtom, pa je i tada susret prekidan na nekoliko minuta.

Poptuno ludilo, reklo bi se...

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Barbari
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi