Dizdarić napustio FK Goražde: Fakultet je sada prioritet

Zahvalio se sada već bivšem klubu

Dizdarić napustio FK Goražde: Fakultet je sada prioritet

S. Mlaćo

Benjamina Dizdarića u drugom dijelu sezone nećemo gledati u dresu Goražda. Naime, Dizdarić se zahvalio čelnicima ovog kluba na saradnji i odlučio napustiti.

"Navijači su mi omogućili da se osjećam kao domaći igrač i bilo mi je odlično. Goražde je jedna od boljih sredina gdje sam igrao", kazao je Dizdarić.

Dizdarić je u Goažde stigao iz bihaćkog Jedinstva, a proteklih dana povezivao se sa NK Metalleghe, međutim od toga vjerovatno neće biti ništa.

"Prioritet mi je sada da završim fakultet, ostalo mi je još pola godine. Naći ću ekipu ovdje negdje blizu do ljeta, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje", jasan je bio Dizdarić u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da je ovaj nogometaš nosio i dres austrijanskog Atzenbrugga, islandskog UMF Sindri, te Vinograda, Krajine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi