FK Goražde ostao bez predsjednika, Muhamed Zejnilhodžić podnio ostavku

"Skupština je shvatila moja izlaganje"

FK Goražde ostao bez predsjednika, Muhamed Zejnilhodžić podnio ostavku

FK Goražde je prvi dio sezone Prve lige FBiH završio na osmom mjestu sa solidnim skorom od šest pobjeda, šest poraza i tri remija.

Čim je počela zimska pauza, u Goraždu su krenuli u projekat renoviranja svog stadiona, a Muhamed Zejnilhodžić je u nedavnom razgovoru za SportSport.ba govorio o još nekim planiranim projektima.

Ipak, sada stižu vijesti da Muhamed Zejnilodžić više nije predsjednik FK Goražde, pošto je odlučio podnijeti ostavku na svoju funkciju. Inače, prošlog mjeseca je i Upravni odbor napustio FK Goražde.

"Dragi prijatelji, želim da vas obavijestim da od danas više nisam predsjednik FK Goražde. Skupština FK Goražde je shvatila moje izlaganje i prihvatila moju ostavku. Nadam se da će klub u što kraćem roku naći novog predsjednika i nastaviti sa još boljim radom", poručio je na svom FB profilu Zejnilhodžić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Hvala svima koji su me podržavali, a i onima koji nisu. Svi smo samo ljudi i ponekad griješimo. Ja ću i dalje nastaviti pomagati klubu shodno svojim mogućnostima. Klubu želim sve najbolje. Hvala vam..."

Top Komentari

Zvatic
Ma vi ste ko na konju,.. Vidi celika i jada njihovih,..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti