Dizdarić se vratio u Jedinstvo

Bišćani se pojačavaju

Dizdarić se vratio u Jedinstvo

Ekipa Jedinstva iz Bihaća angažovala je još jedno pojačanje za drugi dio sezone.

Igrački kadar "crveno-bijelih" bit će znatno izmijenjen u odnosu na prethodni dio sezone. Pod boriće su došli Armin Sarvan, Iris Mandžuka, Mustafa Mušija, Anes Vehab, Anis Devedžić, a lista pojačanja, kako stvari stoje, još nije zaključena.

Kolumbijac William Orlando Arias Bermudez već nekoliko dana se pokušava izboriti za ugovor, a u trenažni proces uključio se i vezista Benjamin Dizdarić čije je ime dobro poznato bihaćkoj publici.

Dizdarić je ponikao u Jedinstvu i u nekoliko navrata je već imao priliku nastupati za ovaj tim, a posljednju polusezonu je proveo u Goraždu u čijem dresu je jesenas odigrao ukupno 11 utakmica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sretni smo zbog povratka Dizdarića. Preostalo je još samo da se riješi papirologija", kazali su nam iz kluba.

Kroz karijeru Dizdarić je još igrao za Rudar Prijedor, Rudar Kakanj, Vinogradar, Krajinu. Imao je još epizode na dalekom Islandu i u Austriji.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi