Haaland zabio golčinu za pamćenje, pa slomio srce dječačiću

Zašto je ovo uradio?

Haaland zabio golčinu za pamćenje, pa slomio srce dječačiću

Esmer Oštraković

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Borussije Dortmund sa 2:1.

Utakmica je odigrana u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka, a iako su gosti imali vodstvo viđen je veliki preokret Manchester Cityja.

Prvo je Stones poravnao na 1:1 u 80. minuti, a onda je naravno na scenu stupio trenutno najbolji napadač na svijetu, Erling Haaland.

Cancelo je centrirao sa lijeve strane, lopta je bježala od Haalanda, a onda nevjerovatan skok i udarac za pamćenje.

Sve je eksplodiralo nakon njegovog gola, koji je mora se priznati bio zaista fenomenalan i vrijedan gledanja nekoliko puta.

Sudac je svirao kraj utakmice, a igrači su krenuli da se pozdravljaju. Na teren je tada utrčao dječačić i krenuo odmah prema Haalandu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na snimku se vidi kako od Haalanda traži dres, ali je nogometaš Manchester Cityja odbio da mu ga da, te mu je vidno slomio srce.

Zaista neshvatljiv potez zvijezde Manchester Cityja nakon fenomenalne partije koju je pružio večeras protiv svog bivšeg kluba.

Top Komentari

King_Kenny
...dobro je mali pdosao,mogao ga je sloziti dzonom u glavu kao igraca Crystal Palacea...
0 7
bh77
Supak
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi