Dječak je uletio na teren, prišao Salahu i njegovoj sreći nije bilo kraja

Liverpool pobijedio Sheffield Unitedu

Dječak je uletio na teren, prišao Salahu i njegovoj sreći nije bilo kraja

Admin Čaušević

Liverpool je i dalje maksimalan. Redsi su jučer s teškom mukom na gostovanju pobijedili Sheffield United, bilo je 0:1. 

Neposredno nakon što je Anthon Taylor odsvirao kraj jedan mladi navijač Liverpoola je uletio u teren i otrčao do Mohameda Salaha uz nadu da će dobiti dres.

Kada je sjajni Egipćanin primjetio dječaka, pomazio ga je po glavi, zagrlio ga i dao mu dres. Dječavakoj sreći nije bilo kraja...

Uzeo je dres i na prosto oduševljenje je potrčao je prema tribini s ostalim navijačima Liverpoola sa "trofejem" u rukama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Scena koja pokazuje kako fudbal ponekad zna biti prelijepa igra. Za svoj gest pohvale svakako zaslužuje i Salah koji se sada okreće pripremi utakmice Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi