Dječak koji je sanjao da postane šampion

Sjajan video iz djetinjstva Kaspera Schmeichela

Dječak koji je sanjao da postane šampion

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera ostvarili su historijski uspjeh osvajanjem titule prvaka Engleske.

Remi Tottenhama protiv Chelseaja u sinoćnjoj utakmici bio je dovoljan Leicesteru da počne slaviti titulu prvaka. Igrači i navijači ove ekipe sinoć su sa stilom proslavili ovaj uspjeh, a čestitke stižu sa svih strana.

Ipak, u centru pažnje engleskih medija najviše je golman Lisica, Kasper Schmeichel, sin legendarnog golmana Manchester Uniteda, Petera Schmeichela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na internetu je osvanuo zanimljiv video iz djetinjstva Kaspera koji je oduvijek želio da bude kao njegov otac. Sinoć je uspio ostvariti svoj najveći san, a to je da bude prvak Engleske. Dječak koji je postao šampion.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi