Ranieri: Naša tajna? Srce i duša!

Sjajan odgovor trenera Leicestera

Ranieri: Naša tajna? Srce i duša!

Endin Čaušević

Leicester je sinoć ostvario historijski rezultat osvajanjem titule prvaka Engleske.

Najveće zasluge za ovaj podvig pripadaju italijanskom stručnjaku Claudiju Ranieriju koji je od ove ekipe napravio šampione. Ranieri je utakmicu gledao u Italiji, ali se brzo nakon utakmice oglasio u medijima.

Novinare širom svijeta zanimalo je kako se Ranieri trenutno osjeća, te koja je tajna Leicesterovog uspjeha ove sezone.

"Osjećam se odlično, ne možete ni zamisliti koliko odlično. Tajna? Ne znam, igrači su u svakoj utakmici na terenu ostavljali dušu i srce kako bi pobijedili. Možda je to naša tajna ovog velikog uspjeha", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je dodao da je veoma ponosan na ovaj rezultat jer niko nije očekivao od njega da će nekada osvojiti titulu, a najmanje da će to uraditi sa ekipom koja se prošle godine grčevito borila za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti