Totti poslao čestitku Claudiju Ranieriju i Leicesteru

Oglasio se i kapiten Rome

Totti poslao čestitku Claudiju Ranieriju i Leicesteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera sinoć su i teoretski osvojili titulu prvaka Engleske, a čestitku treneru Claudiju Ranieriju poslao i Francesco Totti.

Tottenham je sinoć remizirao na gostovanju protiv Chelseaja što je bio razlog da Leicester počne slaviti historijski uspjeh. Čestitke dolaze sa svih strana, a oglasio se i kapiten Rome, Francesco Totti.

Totti je odlučio da čestita svom nekadašnjem trener Ranieriju na velikom uspjehu koji je postigao sa ekipom Leicestera.

"Svaka čast šefe. Bio si sjajan ove sezoe i zaslužio si da sada uživaš u velikom uspjehu", rekao je Totti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranieri je najveći dio igračke karijere proveo upravo u Romi, a 2009. godine je trenirao Vučicu, no nije se dugo zadržao na Olimpicu. Tokom njegove sezone Totti je u 31 utakmici postigao čak 25 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi