Dječak postao hit zbog poteza koji je napravio dok se intonirala himna Turske

Ponosni dječak

Dječak postao hit zbog poteza koji je napravio dok se intonirala himna Turske

E. Škorić

Jedan dječak je tokom intoniranja himni ukrao šou Hakanu Calhanogluu i ostalim zvijezdama turske reprezentacije.

Turska od 18 sati u Eskisehiru igra meč 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Moldavije.

Turci će pokušati da ostvare novu pobjedu nakon što su prethodno slavili s 2:0 na gostovanju kod Albanije, dok Moldavija traži prve bodove poslije teškog domaćeg poraza od Francuske.

I dok je u toku bilo intoniranje turske himne, jedan dječak je naprosto ukrao šou. Kada je shvatio da ga brojni ljudi gledaju na malim ekranima, uputio je ponosno vojnički pozdrav.

Očigledno se osjetio bitnim u tom trenutku, pun ponosa, a vidjet ćemo hoće li i nakon meča zadržati te osjećaje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

nightcry
Kukala mu majka ako mu bude trebao u životu, i kukal majka onom ko se sretne s njim ako ga bude koristio kad odraste - a za ponosne-ratoborne krkane sa svih svjestskih portala, i čiataoce i urednike, koji se dive potezu: zar ne bi bilo simpatičnije za jedno maksumće da je poslalo "pusu" gledaocima umjesto "ponosnog" ratnog pozdrava, da ne kažem poklića ?!?!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije