Dječak postao nervozan u Ibrinoj blizini: Kada je to Zlatan shvatio pokazao je svoju dobru stranu

Sjajan gest

Dječak postao nervozan u Ibrinoj blizini: Kada je to Zlatan shvatio pokazao je svoju dobru stranu

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana pokazao i svoju dobru stranu. Desilo se to u tunelu stadiona Dyingty Heath pred utakmicu Los Angles Galaxya.

Prije utakmice Ibrahimović je umirio dječaka koji je bio poprilično nervozan jer se nalazio u njegovoj blizini. Zlatan je to uradio na svoj način.

"Nervozan sam", rekao je dječak Ibrahamoviću koji ga je u pitao: "Kako? Što? Sada si kao ja".

Šveđanin bh. korjena mu je zatim ponudio klupsku zastavicu koju je dječak uzeo i nasmijao se.

"Uživaj u trenutku, trebaš samo to uraditi", kazao je Ibra dječaku.

Inače, Ibrahimović je u braku sa 11 godina starijom Helenom Seger s kojom ima dva sina, 12-godišnjeg Maximilliana i 10-godišnjeg Vincenta. 

Iako na teren djeluje prepotentno i egocentrično evidentno je da Ibrahimović u privatnom životu i nije takav s ozbirom da je s Helenom u vezi još od 2002. godine.

Top Komentari

AdiSah
"Kako? Što? Sada si kao ja". Haha svaka vam čast za prijevod sa "you're with me now"
2 0
andi
IBRA JE KRALJ,BRAVO ZA OBJAVU.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi