Dječak koji je slavio gol Hajduka u Rijeci proživljava pravi košmar

Nije to ni slutio

Dječak koji je slavio gol Hajduka u Rijeci proživljava pravi košmar

E. Škorić

U nedjelju je Rijeka u derbiju poražena od Hajduka s 3:2, a dosta pažnje privukao je jedan detalj s kraja meča.

Naime, kada je Mlakar u 98. minuti pogodio za 3:2 i veliko slavlje Splićana, jedan dječak koji sakuplja lopte nije mogao sakriti svoju radost, no taj njegov potez jasno ne sviđa se mnogima u Rijeci.

U pojedinim se medijima pojavila vijest kako su u Rijeci odlučili suspendovati dječaka nakon tog poteza, ali Sportske novosti donose informacije koje kažu da HNK Rijeka jedino preporučio dječaku da bi za njega bilo najbolje da pauzira od treninga narednih nekoliko dana dok se situacija ne stiša.

U međuvremenu, Dalmatinski portal piše da porodica dječaka proživljava brojne neugodnosti i prijetnje zbog reakcije njihovog sina koji ima 11 godina i koji nije ni slutio da će mu radost na Hajdukov pogodak donijeti ovakav košmar.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na početku video priloga ispod možete vidjeti reakciju dječaka nakon pogotka Mlakara.

Top Komentari

Ja sam cuo da su u Rijeci ljudi pitomi a oni isti ko svi mi ostali.
13 0
makelele
Svaka cast malom, mali nije kriv sto je rodjen u Rijeci i sto mu roditelji tu zive. Ne moze se protiv srca, ako navija za Hajduk, onda navija, nema veze sto je clan Rijeke.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti