Dječak s loptom u praznom gradu rastužio zvijezdu Rome: "Čekat ću te!"

Zaniola pogodio cijeli prizor

Dječak s loptom u praznom gradu rastužio zvijezdu Rome: "Čekat ću te!"

Edmir Škorić

Italijanski list "Il Corriere della Sera" objavio je jednu jako simpatičnu i pomalo i tužnu fotografiju na kojoj jedan dječak, očito navijač Rome, na ulicama Milana (da, dobro ste pročitali) šutira loptu.

Grad je u karantini, ulice su poprilično prazne, ali strast prema lopti je kod ovog dječaka presudila.

Mnoge je fotografija prepuna simbolike oduševila, širila se društvenim mrežama, a komentarisao ju je i sam Nicolo Zaniolo, čiji dres i nosi dječak.

"Ova fotografija me doista dojmila. Ne znam ko si, ali ponosan sam kada te vidim u mom dresu. Znam da je sada teško i čudno igrati nogomet u praznom gradu, ali jpš se opiremo i kada sve bude gotovo, želim da mi pošalješ jednu na kojoj igraš sa ostalim dječacima. I da, čekat ću te u Trigoriji (trening centar Rome)!", napisao je talentovani reprezentativac Italije i jedan od ključnih igrača Rome koji je trenutno povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi