Smalling se baš prepao koronavirusa, od kluba traži da ga puste da se vrati u Englesku

Ne želi ostati u Romi?

Smalling se baš prepao koronavirusa, od kluba traži da ga puste da se vrati u Englesku

Endin Čaušević

Pandemija koronavirusa napravila je veliki haos u cijeloj Evropi, a na posebnom "udaru" našao se sportski svijet.

Sport je prekinut u skoro cijeloj Evropi, te još uvijek nema nikakvih naznaka kada bi takmičenje moglo biti nastavljeno. Najteža situacija je u Italiji koja je žarište koronavirusa u Evropi.

Fudbaleri italijanskih klubova su skoro tri sedmice u kućnoj izolaciji, a tek oni najhrabriji su odlučili nastaviti s treninzima. Ostali igrači su od klubova dobili poseban program prema kojem treniraju u kući kako bi barem malo zadržali svoju formu.

No, u svemu tome što se dešava još jedan problem zadesio je Romu. Italijanski mediji prenose da je Chris Smalling itekako zabrinut zbog svega što se dešava da je odlučio što prije pobjeći kući u Englesku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smalling je poručio svom agentu da se boji za zdravlje svoje porodice i da ne zna koliko će sve ovo trajati. On je zatražio da ga klub pusti da ide kući u Englesku, te nema namjeru da na ljeto potpiše ugovor s Romom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti