Dječak sa fotografije je u međuvremenu izrastao u jednog od najboljih bh. defanzivaca

Nije ga teško prepoznati

Dječak sa fotografije je u međuvremenu izrastao u jednog od najboljih bh. defanzivaca

Admin Čaušević

U doba koronavirusa na društvenim vremena se organizovalo niz izazova kako bi se ubilo vrijeme i prisjetilo nekih drugih vremena. 

Jedan od izazova je i objava davnih fotografija iz prošlosti i djetinjstva. Tako je jedan od prijatelja Samira Memiševića objavio fotografiju kada je sada sjajni fudbaler bio dječak.

Memišević je u međuvremenu izrastao u jednog od najboljih bh. defanzivaca. Prve fudbalske korake je napravio u Slavenu iz Živinica, a zimus je realizovao transfer karijere u kineski Heei China Fortune.

Svojim dobrim igrača prvo u Radniku, a zatim u Groningenu počeo je da dobiva i pozive u reprezentaciju BiH za koju je do sada uspio upisati tri nastupa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za pretpostaviti je da se Memišević koji sada ima 26 godina slatko i od srca nasmijao kada je vidio spomenutu fotografiju iz djetinjstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi