Dječak u Šibeniku opsovao Boga pored Kovačića, hrvatski reprezentativac odmah reagovao

Nije mogao to ignorisati

Dječak u Šibeniku opsovao Boga pored Kovačića, hrvatski reprezentativac odmah reagovao

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić prošle sedmice zvanično je potpisao za Manchester City, a potom je odlučio da dio ljetnog odmora provede u Hrvatskoj. Doputovao je u Šibenik gdje su mnogi željeli da se fotografišu s njim, ali sve je pokvario jedan dječak koji je opsovao Boga što je Kovačića izbacilo iz takta.

Kovačić je uspio napraviti još jedan nevjerovatan transfer, a nakon Intera, Real Madrida i Chelseaja sada ćemo ovog veznjaka gledati u dresu Manchester Cityja.

Manchester City je prošle sedmice zvanično predstavio Kovačića koji je stigao iz Chelseaja, te je odmah zadužio dres s brojem osam kojeg je prethodnih godina nosio Ilkay Gundogan.

Nakon što je obavio sve dužnosti oko potpisa ugovora i predstavljanja Kovačić se s porodicom uputio ka Hrvatskoj gdje će provesti određeni dio ljetnog odmora.

Kovačić već tradicionalno ljetuje na obali zemlje u kojoj je rođen, a tako je i ovog ljeta.

Oglasi

Vezni igrač Manchester Cityja izazvao je ogromnu pažnju kada se pojavio u Šibeniku. Mnogi su željeli da se fotografišu s njim ili dobiju autogram, a prevelika gužva baš Kovačiću i nije odgovarala.

Posebno uporna bila su djeca koja su čini se po svaku cijenu željela fotografiju s reprezentativcem Hrvatske.

No, jedan od dječaka je prevršio svaku mjeru kada je opsovao Boga što je Kovačić čuo. Hrvatski igrač se okrenuo i jasno mu poručio: "Nemoj da psuješ", te se vidjelo koliko ga je to izbacilo iz takta i naljutilo.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@k.karlooo/video/7250933844398951707?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6974286488453285381[/tiktok]

Poznato je da je Kovačić izuzetno posvećen vjeri i to ne krije, a takvo ponašanje ovog dječaka ga je vidno naljutilo. Sigurno je čuo šta mu Kovačić govori i nadati se da će poslušati zvijezdu Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Video se već pojavio i na društvenim mrežama, a mnogi su osudili dječaka zbog psovanja i poručili su njegovim roditeljima da moraju reagovati i posvetiti se više odgoju svog sina.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
kovačić posvećen bogu i vjeri, dječak nije. zar nisu ravnopravni kao vjernik-nevjernik i da svatko živi svoj život, na način kako želi. jedina zamjerka dječaku je da nije kulturno psovati. možda malecki prati ss.ba, pa naučio psovke od "komentatora" na koje ne reagiraju iz uredništva portala. u stvari briše se pojedincima koji nisu baščaršijci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi