Dječak u tunelu Old Trafforda ostao "izgubljen" kada ga je pogledao Lionel Messi

Nije mogao sakriti oduševljenje

Dječak u tunelu Old Trafforda ostao "izgubljen" kada ga je pogledao Lionel Messi

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su kao gosti pobijedili Manchester Uniteda sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali sigurno da je za njih najvažnije da su uspjeli upisati pobjedu pred revanš koji se naredne sedmice igra na Camp Nou.

Lionel Messi je bio glavna atrakcija na Teatru snova, a posebno dječacima koji su izašli s igračima oba tima na teren. Jedan od dječaka nije mogao sakriti svoje oduševljenje kada je vidio Messija i posebno kada je Argentinac pogledao njega.

Ovakve stvari zaista čine fudbal najvećim sportom na svijetu, a sreća ovih dječaka je nešto najljepše što možemo vidjeti na fudbalskoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi