Djeluje nestvarno, ali Bayern ne zna postići gol iz slobodnog udarca
(Foto: EPA)

Zanimljiv podatak

Djeluje nestvarno, ali Bayern ne zna postići gol iz slobodnog udarca

M. Šljivak

Bayern će sutra u velikom derbiju Bundeslige dočekati ekipu Borussije iz Dortmunda.

Taj duel bi mogao odlučiti i prvaka Njemačke. Borussia je za sada dva boda ispred Bayerna i sasvim sigurno da nas čeka itekako zanimljiv derbi.

Golove svakako očekujemo, ali teško je očekivati da će Bayern postići gol iz slobodnog udarca.

Djeluje posve nevjerovatno, ali bavarski velikan već 43 utakmice nije zabio pogodak iz slobodnjaka. Posljednji put su na taj način gol zabili u januaru 2018. godine u duelu protiv Bayer Leverkusena, a pogodio je James Rodriguez.

Zaista je nevjerovatno da su Bavarci već više od godinu dana bez gola iz slobodnog udarca i očigledno da im ovaj segment igre nije baš najbolji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kladionica Mozzart vidi Bayern kao velikog favorita u ovom duelu. Kvota to jasno pokazuje.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi