Djevojka defanzivca Juventusa otkrila njegov transfer u Chelsea?
(Foto: Instagram) TV voditeljica Michaela Persico je svojom fotografijom na Instagramu možda otkrila budućnost svog momka

Da li je ovo zaista znak da se nešto sprema?

Djevojka defanzivca Juventusa otkrila njegov transfer u Chelsea?

Na društvenim mrežama se može pronaći svakakvih stvari, pa tako i "dokaza" o transferima vrhunskih fudbalera.

Tako je djevojka Juventusovog Danielea Ruganija dolila ulje na vatru glasinama da će defanzivac uskoro napustiti Torino i preći u redove Chelseaja.

Rugani se i ranije povezivao sa Chelseajem i ponovnim udruživanjem snaga sa Mauriziom Sarrijem, trenerom sa kojim je sarađivao i u Empoliju.

Špekulisalo se i da bi možda mogao završiti u Romi, ali i da mu je Juventus već spremio novi ugovor. Ipak, sada je Ruganijeva djevojka, TV voditeljica, Michaela Persico na Instagramu objavila fotografiju koju su mnogi protumačili kao znak da Rugani zaista seli u London.

Michaela je, naime, objavila fotografiju na kojoj se može vidjeti kako ona i Daniele, navodno, uče engleski ili barem poziraju sa riječnikom engleskog jezika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo, italijanski mediji su dešifrovali i tekst u svesci ispod Michaeline ruke i navodno se radi o rečenici na engleskom jeziku - "Sutra ne idem u London".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi