Djevojka Jana "kvari" ljetni transfer Kolašincu?

Bh. fudbaler ostaje u Schalkeu?

Djevojka Jana "kvari" ljetni transfer Kolašincu?

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac (23) nalazi se na prekretnici karijere. 

Kolašinac je na meti mnogih evropskih velikana, što zbog dobrih partija u ovoj sezoni, što zbog činjenice da mu ističe ugovor sa Schalkeom, međutim nije isključeno ni da ostane u Gelsenkirchenu još neko vrijeme. 

Pregovarački tim Schalkea je iznenada dobio "pojačanje" u nagovaranju Kolašinca da produži ugovor i to u vidu njegove dugogodišnje djevojke Jana. Prema informacijama koje je objavio njemački časopis Bild, cijela priča bi mogla dobiti zaokret jer se Jana protivi transferu i rado bi ostala u domovini. 

Budući da je Jana u završnoj fazi studija ekonomije na Univerzitetu u Gelsenkirchenu, njena želja je da bh. fudbaler ostane u njemačkom klubu sve dok ne završi školovanje. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, za Kolašinca su tokom januarskog prijelaznog roka interesovanje pokazali velikani poput Chelseaja, Arsenala, Juventusa, Rome, Bayerna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije