10

Komentari (10)

CeZenicaLik
Velika Srbija = Velika Albanija sto znaci nista od svega toga...
King_Kenny
...ahahahahaha,sto mase mala krilima,a dzukci laju...
Husrefbeg22
Jeste hrabra ova Albanka. Svaka joj cast. Prosetala sama kroz sumadijske kokosi.
Husrefbeg22
nisu oni vidjeli orla, to su lesinari koji kao copor kerova opkole zrtve i deru. Sinoc se tom coporu sam Ksaka odupro. Svaka mu cast za hrabrost protiv sumadijskih krkana.
antikomunist
Ne orlovi oni su *****ARINCI!...Stoka genocidna,svi su oni isti,barem njih 99%!
antikomunist
K a r i n a r i n c i..
HamzaVojvoda
i oni isto sto su rame uz rame sa muslimanima branili Bosnu? I oni su isti jel? Nikad vise sa vama pokazali ste vi pravo lice. Na pocetku rata su svi dobri bili patriote a na kraju rata ti svi isti su bili chetnici u vasem rjecniku. Zadojeni mrznjom cafiri
Comandini
Srbi su orlovi a Albanci dvoglavi orlovi? Pa jel bila druga kakva ptica da se malo bolje razlikujete. A i mi smo zmajevi a slovenci zmajčeci...isto sve. Hrvati vatreni. Sta su crnogorci? Sokolovi? Makedonci?
koraj
I ostalo im je od Kosova samo ta navijacka parola:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.