A baš je uživala: Djevojka na tribini uhvaćena na djelu, stalo joj je srce od šoka!

Scena sa utakmice LA Dodgersa

A baš je uživala: Djevojka na tribini uhvaćena na djelu, stalo joj je srce od šoka!

Admin Čaušević

Odlazak na sportske događaje mnogi shvate kao zabavu i priliku da se opuste, međutim vrlo često zaborave da se snima sve oko njih. 

Sportski događaji se u današnje vrijeme prenose sa velikim brojem kamera, dok i mnogi gledatlje koristi mobitele pa svaka nezgodna situacija obično završi na internetu.

Jedna navijačica američkog baseball tima LA Dodgers je prije nekoliko dana došla na utakmicu voljenog kluba kako bi uživala u partiji svojih ljubimaca.

Ipak, nije ni slutila da će njeno trenutak opuštanja krenuti po zlu jer je uhvaćena na djelu i to kad je maksimalno uživala.

Na tribinama je postala normalna pojava da gledatlji uživaju uz hranu i sok te eventualno pivo, posebno je to izražajno u SAD-u.

Oglasi

Tako je glavna akterica ove priče snimljena kako jede kuhane hrenovke, a istovremeno zaljeva nekim pićem iz staklene boce.

To su primjetili gledatlji ispred nje te su djevojku odlučili snimiti kako gušta u svom trenutku sreće koji je na kraju upropašten.

Baš kada je bila uživala u svakom zalogaju te trpala hrenovku jednu za drugom, djevojka je shvatila da je snimaju, a njena reakcija je izgledala kao da joj je stalo srce.

U tom trenutku je i snimatelj okrenuo mobitel i nije poznato kako se završila ova scena, ali jedno je sigurno - djevojka je brzo završila na internetu.

Top Komentari

King_Kenny
...vidi se da ima iskustva sa trpanjem hrenovki u usta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi