Osim tribine treslo se još nešto: Djevojku obuzele strast, a onda se vruća akcija otela kontroli...

Scena sa utakmice Gremija

Osim tribine treslo se još nešto: Djevojku obuzele strast, a onda se vruća akcija otela kontroli...

Admin Čaušević
Teme:

Učestale su pojave da gledatelji u parovima dolaze na utakmice, posebno se to odnosi na zemlje gdje je fudbal više od igre kao što je to slučaj u Južnoj Americi. Upravo je jedna scena sa utakmice slavnog Gremija privukla ogromnu pažnju.

Na utakmicama u Brazilu, posebno kad su u pitanju oni najpopularniji klubovi, atmosfera je praktično uvijek fantastična i žargonski rečeno tribine se tresu od navijanja.

Tako je na jednoj od posljednjih utakmica Gremija viđena poprilično strastvena scena sa zaljubljenim parom u centru pažnje.

U zanosu navijačkog ludila dok se tribina tresla dečko i djevojka su se počeli strastveno ljubiti, a u jednom trenutku su izgubila kontroli.

Naime, dok se djevojka prepustila u zagrljaj svog dečka umalo je pala sa ograde te da se nije zaustavila mogla je sebi ugroziti život.

Oglasi

Na njenu sreću dečko ju je uspio pridražati, a ona se nakon svega samo počela smijati. Istovremeno je stekla ogromnu pažnju u južnoameričkim medijima.

Autor videa je u opisu objave napisao da je Gremio ljubav, dok je u komentarima dosta onih koji su kritikovali ovakvu scenu iz poruku da je neprimjerna za stadion.

Inače, sve se dešavalo na utakmici između Gremia i Nova Hamburgo kojeg je domaći tim riješio u svoju korist rezultatom 2:0 golovima Andre Henrriquea i Joao Pedra.

Inače, Gremio je u prošlosti pet puta bio prvak Brazila, posljednji put 2016. godine. U narednoj sezoni je osvojen i Copa Libertadores, treći u klupskoj historiji.

Najpoznatiji fudbaler koji je igaro u ovom klubu je svakako legendarni Ronaldinho Gaucho, a od poznatih imena još se izdvaju nekada sjajni veznjak i napadač Emerson i Mario Jardel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije