Djevojka zvijezde Premier lige krijumčarila oružje: Suze i nevjerovatan izgovor joj nisu pomogli

Nevjerovatna situacija

Djevojka zvijezde Premier lige krijumčarila oružje: Suze i nevjerovatan izgovor joj nisu pomogli

M. Šljivak

Djevojka neimenovane zvijezde engleske Premier lige uhapšena je zbog kriumčarenja oružja.

Ona je zaustavljena na aerodromskoj kontroli, a nakon pregleda je utvrđeno da posjeduje nelegalno oružje koje je bez dozvole pokušala unijeti u Veliku Britaniju.

Pokušala je nelegalno prenijeti pištolj i elektrošoker, a nakon što je oružje otkriveno, pravdala se kako je sve kupila za zaštitu zbog sve češćih napada na fudbalere i njihove porodice.

"Kada su je zamolili da otvori torbu odmah je počela plakati. Naivno je vjerovati da nije znala da ne može unijeti pištolj u Veliku Britaniju, ali ona je uvjerena da nije napravila veliki prekršaj", tvrdi izvor The Suna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog krijumčarenja oružja ona bi mogla završiti u zatvoru na šest mjeseci, a minimalna kazna za ovaj prekršaj je novčana od 5.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti