Pašalić: Dalić mi je bar mogao reći zašto nisam išao na SP

Veznjak Atalante

Pašalić: Dalić mi je bar mogao reći zašto nisam išao na SP

E. Škorić

Mario Pašalić, veznjak Atalante, govorio je o tome što nije putovao na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Odluka Zlatka Dalića je bila takva i Pašalić nije mogao da nastupi na Mundijalu, a Hrvatska je tamo ostvarila historijski rezultat i igrala finale.

"Bio bih lažljivac kad bih rekao da me nije boljelo što nisam išao na SP. Ali selektor Zlatko Dalić je tako odlučio i pokazalo se naposljetku da je u pravu. No mogao mi je barem objasniti razloge zašto nisam išao", rekao je Pašalić.

On je bio u Milanu, a sada je član Atalante koja će sutra odmjeriti snage upravo s Rossonerima.

"Milan me naučio što je pritisak igranja pred puno publike i žao mi je, ali ova utakmica je za Atalantu jako bitna. U nogometu nema zahvalnosti. Ja to najbolje znam".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi