"Dobar film Kasumoviću, pogledaj ga jednom kada izađeš sa neuropsihijatrije"
Aktuelna uprava NK Čelik napravila je odličan posao kako je preuzela rukovođenjem kluba s Bilinog polja, a po njihovim riječima jedini čovjek koji opstruira brži povratak kluba na zdrave noge i u Premijer ligu BiH jeste aktuelni Gradonačelnik Zenice

Predsjednik Čelika odgovorio Gradonačelniku Zenice

"Dobar film Kasumoviću, pogledaj ga jednom kada izađeš sa neuropsihijatrije"

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Posljednjih dana u Zenici je pravi mali "rat" između NK Čelik i Gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića. Dok mu s Bilinog polja stalno ukazuju da poštuje Sporazum koji je potpisao tri dana prije izbora prošle godine, s druge strane Gradonačelnik optužuje rukovodstvo Čelika da nastupaju stranački.

Danas je na svome oficijalnom profilu na Facebooku, Gradonačelnik Zenice objavio da će raskinuti ugovor kojeg Grad Zenica ima sa aktuelnom upravom NK Čelik i stadionom Bilino polje, te će ubuduće stadionom upravljati Javno preduzeće za upravljanje i održavanje sportskih terena.

Pored toga Kasumović je optužio aktuelnu Upravu da nastupaju politički i stranački, te je iznio da je hrabar čovjek koji će Gradom hodati uspravno i uzdignute glave.

Nakon toga predsjednik Čelika, Denis Mušović oglasio se kratko na svome profilu na Facebooku, te je napisao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Tijelo od laži, dobar film Kasumoviću, pogledaj ga jednom kada izađeš sa neuropsihijatrije. Slobodno podigni tada glavu jer ćeš biti u svom sigurnom okruženju, u Vakufu. A NK Čelik će nastaviti da niže pobjede na svom stadionu u svom gradu" napisao je Mušović.

Nema sumnje da se narednih dana očekuju novi potezi od strane rukovodstva Čelika, koji su nedavno i zvanično podnijeli tužbu protiv Grada Zenice, jer aktuelna Gradska uprava na čelu s Gradonačelnikom ne poštuje Sporazum koji je potpisan u novembru prošle godine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FRLegioen
Bravo momci sa takvim kao on samo treba na taj nacin komunicirati!Nista niste ni slagali!
12 0
Bohemia
Od danas NK Čelik Tetovo ili pak FK posto ste Vicini
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije