Dobija li Mourinho pojačanje iz Juventusa?
Foto - EPA

Ramsey ponuđen Spursima

Dobija li Mourinho pojačanje iz Juventusa?

M. Šljivak

Torinski Juventus navodno je londonskom Tottenhamu na posudbu ponudio veznjaka Aarona Ramseyja.

Ramsey se od dolaska iz Arsenala nije najbolje snašao u redovima Stare dame i uveliko se priča da će on nakon samo jedne sezone napustiti klub.

Italijanski mediji tvrde da bi Ramsey mogao biti iskorišten kao jedan od fudbalera za razmjenu u narednim mjesecima, ali The Sun tvrdi da je on ponuđen na posudbu Tottehamu.

Bianconeri se pokušavaju riješiti njegovog ogromnog ugovora. Čine sve da Ramsey ne bude stanovnik Torina naredne sezone, pa su odlučili da ga ponude Tottenhamu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, na ovu ponudu će konačnu riječ imati Jose Mourinho uz dogovor s rukovdostvom Spursa. Plata je to što predstavlja problem jer Velšanin u Torinu zarađuje 400.000 funti sedmično.

Ipak, Juventus je istinski stručnjak za transfere i neće biti nikakvo čudo ako se uspiju riješiti Ramseyja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi