Dobija li United veliko pojačanje do kraja januara?
Foto - EPA

Ponuda za zvijezdu Ajaxa

Dobija li United veliko pojačanje do kraja januara?

M. Šljivak

Manchester United odlučio je otvoriti novčanik u januarskom prelaznom roku.

Tim Olea Gunnara Solskjaera i ove sezone igra veoma slabo. Priznao je menadžer Uniteda kako bi volio pojačati tim u januaru, a prvi čovjek Ed Woodward odlučio je da mu ispuni jednu od želja.

Tako bi do kraja januarskog prelaznog roka novi član tima sa Old Trafforda mogao postati fantastični veznjak Donny van de Beek.

Kako tvrdi ESPN iz izvora bliskih prvom čovjeku Uniteda, gotovo je sigurno da će United poslati ponudu za ovog fudbalera i lako bi se moglo desiti da on obuče dres velikana sa Teatra snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Van de Beek kao i protekle sezone igra zaista dobro u dresu Ajaxa. Njegovi odlični nastupi nisu prošli nezapaženo, pa se ranije povezivao i sa prelaskom u Real Madrid.

Ove sezone 22-godišnji veznjak je odigrao 26 utakmica i ostvario je učinak od osam golova i osam asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_arsenal_
Pisali ste da je on u Realu i da je gotova stvar haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi