Dobio utakmicu 6:2, a tvrdi da ga je sramota što je trener
(Foto: EPA)

Milošević iznenadio sve izjavom

Dobio utakmicu 6:2, a tvrdi da ga je sramota što je trener

M. Šljivak

Partizan je uvjerljivo pobijedio Javor sa 6:2 u 17. kolu Superlige Srbije.


Ipak, i pored činjenice da je njegov tim zabio šest golova, Savo Milošević tvrdi da ga je po prvi put stid što je trener Partizana.

"Normalno je da pobijedimo Javor jer imamo 30 puta skuplji tim od njih. Mi ni po jednom sportskom faktoru, osim po rezultatu, nismo bili na zadovoljavajućem nivou. Prvi put da me je sramota da sam trener Partizana", rekao je Milošević.

Partizan je loše ušao u ovaj meč. Primili su gol već u drugoj minuti, ali su već do poluvremena vodili sa 4:2. U nastavku su ipak lagano završili posao za konačnih 6:2.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Beogradski tim je nakon trećeg uzastopnog trijumfa ponovo preuzeo drugu poziciju sa 35 bodova, pet manje od vodeće Crvene zvezde.

Top Komentari

Zoilomas
ovo je onaj tarik iz elif hahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi