Partizanu novi milioni: Pavlović prošao ljekarske preglede

Karijeru će nastaviti u Monacu

Partizanu novi milioni: Pavlović prošao ljekarske preglede

Jedan od najvećih talenata Partizana Strahinja Pavlović dogovorio je transfer u Monaco.

Sa samo 18 godina na plećima Pavlović je ove sezone jedan od nositelja Partizanove odbrane, a svojim igrama 'zapao je za oko' brojnim klubovima, pa je bilo samo pitanje vremena kada će se prodati.

U borbi za njegov potpis na koncu je pobijedio Monaco, koji će prema pisanju srbijanskih medija izdvojiti 10 miliona eura Partizanu, a mladi fudbaler je već danas prošao ljekarske preglede i sitnice ga dijele do potpisa.

Ono što je najvažnije za crno-bijele, jeste da će Pavlović ostati u Humskoj do kraja aktuelne sezone s obzirom da bi dovođenje novog štopera, jednako kvalitetnog, bilo veliki problem po beogradski tim.

Govoreći o Pavloviću, potpredsjednik Monaca Oleg Petrov je izjavio kako se radi o fudbaleru koji je, iako veoma mlad, stekao veliko iskustvo i da klub iz Kneževine nije jedini koji ga želi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dodajemo za kraj kako trenutno boje Monaca brane Danijel Subašić i Stevan Jovetić, pa bi tako prilagodba ovog mladog defanzivca na novu sredinu trebala biti dosta lakša.

Top Komentari

Aoki
I Sarajevo i Željo bi svih 11 prvotimaca prodalo za te pare....ali niko ih nažalost neće. Da ne spominjem ostale ekipe u PL BiH
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi