Dobre vijesti za Dudića u reprezentativnoj pauzi

GOŠK doveo novo pojačanje, oporavio se i Vego

Dobre vijesti za Dudića u reprezentativnoj pauzi

Samir Mlaćo

NK GOŠK je dobio novo pojačanje za nastavak Premijer lige BiH. Naime, Gabeljane je pojačao Miro Kovačić, koji je posljednji angažman imao u drugom timu njemačkog Kolna.

Pored dolaska Kovačića, šefa struke tima iz Gabele Feđu Dudića može radovati i oporavak mladog reprezentativca Stjepana Vege koji se oporavio nakon neugodne povrede zbog koje posljednjih  nekoliko utakmica nije bio u kombinaciji.

"Vego je bio na pregledu, sada je spreman i nastupit će već na turniru u Gornjim Vinjanima", povrđeno je za SportSport.ba iz NK GOŠK.

Na turniru u Vinjania, rival bh. premijerligaša u petak će biti hrvatski trečeligaš Imotski, dok su u nedjelju susreti za plasman. Drugi par na turniru čine Vinjani - Rudeš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK nakon osam kola ima šest osvojenih bodova, a u narednom kolu će ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti