Miro Kovačić stiže u GOŠK

Dogovorena saradnja

Miro Kovačić stiže u GOŠK

Endin Čaušević

Nakon osam odigranih kola Premijer lige BiH ekipa GOŠK-a nalazi se na desetom mjestu sa šest osvojenih bodova.

Klub iz Gabele ima velika očekivanja u ovoj sezoni, a odlučili su malo osvježiti igrački kadar. Naime, novo ime u GOŠK-u bit će nekadašnji fudbaler Hajduka, Miro Kovačić, koji je dogovorio saradnju s bh. premijerligašem.

Iz kluba su nam potvrdili da je dogovorena saradnja sa 24-godišnjim veznim igračem, te da se sada čeka samo certifikat iz Njemačke kako bi se sve to ozvaničilo.

Kovačić je ponikao u dresu Hajduka gdje je prošao sve omladinske kategorije, a prije nekoliko mjeseci postao je slobodan igrač nakon što je napustio Koln II. U svojoj karijeri igrao je još za Zmaj iz Makarske, Hrvatski Dragovoljac, Znojmo i Solin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi